Boldog szülinapot, Blogdolog!

Csing-csing. Khm-khm. Bejelenteni valóm van: egy éves a Blogdolog.

Magam sem tudtam, hogy megéri-e az első szülinapot, hiszen amellett, hogy hobbi és ezáltal kikapcsolódás, törődést, időt és odafigyelést igényel. Olyan, mint egy virtuális házi kedvenc. Szeretni kell, figyelni rá, ápolgatni és nevelgetni.

Munka mellé beilleszteni sokszor nehéz.

De aztán látom, hogy olvastok, lájkoljátok és megosztjátok a posztokat, amiért rettenetesen hálás vagyok és SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, hogy ennyien itt vagytok és remélem, hogy jövőre még többeteknek csempészhetek egy csipet pozitívumot a mindennapjaiba.

5c6ed57c122b5a7cfea09b6af35d0a4d_large

Az, hogy átlag három percet töltötök az oldalon alkalmanként jó visszajelzés arra, hogy vissza-visszalapoztok egy-egy bejegyzéshez, beléptek egy adott témakörbe. Remélem, hogy hasznos infókat találtok az oldalon.

Meglepett, hogy majdnem teljesen kiegyenlített a férfi-női arány, így Titeket, kedves érdeklődő Urak, szeretnélek külön köszönteni. Örülök, hogy Ti is itt vagytok!

Köszönöm, hogy a lélegzetem is elakadhatott olyan számok láttán, hogy volt olyan nap, hogy több mint háromszázan voltatok itt és több mint 40 000 oldalletöltést értetek el (még leírni is beleremeg a gyomrom).

Legtöbben Facebookról találtatok ide, de sokan bukkantatok a blogra Google-ön keresztül is.

Sejtem, hogy sokan vagytok…

….édesszájúak, mert sokan kerestetek a Márton cukrászda, amarettini szavakra

kézműveskedők, az origami és táblafesték keresés alapján

…és kalandvágyók, mert népszerűek voltak az Ecseri piacos és a Motorral a föld körül cikkek.

Remélem, mindannyian megtaláljátok, amit kerestek és kellemes kikapcsolódás az itt töltött idő.

Köszönöm, hogy olvastok!