Szalon-ajánló II. – Meruhsa

Álmaim ruháját végül a két fiatal divattervezőnő szalonjában találtam meg. Itt kisebb lelki válságba kerültem, ugyanis nem tudtam választani két ruha közül. De aztán megszületett a döntés. Ő lett a befutó:

m05_011_1

m05_011_6

„A MERUHSA Menyasszonyiruha Szalont 2010-ben alapította Gyüre-Szamosi Anna és Csoma Csilla. Főként saját tapasztalataikból kiindulva úgy érezték, valami hiányzik a hazai menyasszonyi ruha kínálatból. Új megközelítésre, új ötletekre, valami „frissre” vágytak. Ennek tudatában kezdtek bele 2009 elején egy saját kollekció és szalon előkészítésébe. Kezdetben barátoknak, ismerősöknek terveztek. Az így kapott pozitív visszajelzések megerősítették őket abban a hitükben, hogy elképzeléseiknek van létjogosultsága.

img_1371_

A MERUHSA egy baráti társulás. Anna és Csilla még a Közgazdaságtudományi Egyetemen ismerkedtek meg, és az évek során hamar kiderült, hogy preferencia függvényük metszéspontjában nemcsak a nemzetközi tanulmányok , de a divat és a design is megtalálható. Az egyetem befejezése után mindketten a szakmájukban helyezkedtek el, de a csütörtöki közös reggelik alkalmával már a MERUHSA jövőjét tervezték. Lelkesedésük és elkötelezettségük töretlen volt, így nyílhatott meg 2010 januárjában a szalon, ahol menyasszonyi ruhák kölcsönzése és méretre készítése mellett igény esetén koszorúslány, alkalmi és báli ruhák készítését is vállalják. „ – olvasható a meruhsa.hu oldalon.

m08_012_1

m08_012_4

m06_012_1

m06_012_2

m04_012_1

A szalonban valóban egyedi darabok találhatók, és ha a különleges szabásvonalak és csodás anyagok mellett baráti hangulatú ruhatervezgetésre vágytok, akkor bizony jó helyen jártok. Anna és Csilla végtelenül lelkesek, segítőkészek és nem utolsó sorban türelmesek is, mely tulajdonság igencsak elkél, amikor az ember lánya tizedszer bújik bele az egyik ruhába.

Aztán a másikba.

Majd az egyikbe.

Nehéz a döntés, na, túl jók a ruhák.

És megfizethetők.

A ruhák bérleti díja semmivel sem magasabb, mint egy „tucat” szalonban, ahol viszont igencsak fenyeget a veszély, hogy esetleg ismerős ugyanabban a szezonban ugyanolyan, vagy nagyon hasonlóban jelenik meg a saját nagy napján.

A ruhához végül egyedi fátylat terveztek nekem, amit megvásároltam. Nem ellenkeztem volna, ha a ruha is az enyém, de azért az mégiscsak túlzás lett volna és nem akartam magam hamis illúziókba ringatni, hogy majd a lányom azt viseli az esküvőjén.

m02_011_1

m02_011_5

m03_011_1

m03_011_3

m05_010_4

m06_010_3

m09_011_1

Anna és Csilla! Jövök még Hozzátok a barátnőimmel! Meg ha a Férjem megint elvesz.

Bővebb infó itt: www.meruhsa.hu