Esküvői cipő

Folytassuk az esküvő-tervezgetést!

Végre sikerült kiválasztani a ruhát, már csak a kiegészítők kellenek…cipő, például.

Kis családom sűrűn hajtogatja, hogy nálam makacsabb ember nem létezik kerek e világon, amivel nem is igazán akarok, ill. tudok vitatkozni.

Ennek “hála” persze cipőt sem találtam kapásból, mert nem akartam tucat-csúcsos orrú  cipőben menni, ami vagy kényelmetlen, vagy drága, vagy ronda, vagy egyszerűen csak hanincslójóaszamáris. Vessek magamra, igaz?

Persze aki keres, az talál vagy mondhatnám, hogy vak tyúk is talál szemet, szóval végül ráakadtam álmaim cipőjére (is). Ami tetszett, kényelmes volt, illett a ruhámhoz és olyandeolyan olcsó volt, hogy egyáltalán nem sajnáltam, amikor az újdonsült Férjemet pezsgővel itatták belőle és ezáltal rövidke pályafutását még azon melegében a kukában végezte. Nekem tökéletesen megfelelt. Ő volt az:

NCS_025

És higgyétek el, rengeteg olyan cipő van még, ami megfelel a fenti kritériumoknak, csak nyitott szemmel kell járni és nem lejjebb adni az elvárásokból – azt hiszem, lassan lehet ez a mottója az esküvőszervezésnek, annyiszor mondtam már: ne add fel! 

Hidd el, hogy van olyan, ami a Te szempontjaidnak is megfelel, és találsz olyat, ami minden képzeletedet felülmúlja.

Esetleg ezek?

badgley-mischka-wedding-shoes-2010

031089

050169

SONY DSC

059474

059556

Item-2459039-500

84f89c2f5478

Lehet a fehér vagy ekrü cipőt is egy kicsit fűszerezni. Mondjuk, ha “valami kék” gyanánt a cipő talpa a kék:

wedding-shoes-heels

Bátraknak egy pávatollal:

il_570xN.260473409

Vagy vagány, lezser menyasszonyoknak húzhatnak strasszkövezett Converset:

converse_all_0

Nem fogok megfeledkezni azokról sem, akik színes cipőben szeretnék kimondani a boldogító igent. (Majdnem én is ebbe a táborba tartoztam…) Következő Igen! bejegyzésemben mutatok egy-két színes cipőt is.

A képek forrása a képre kattintással nyílik.