Helykihasználás felső fokon

A New York-i JPDA belsőépítész stúdió magasra tette a lécet, ami a helykihasználást illeti.

Megrendelőjük évek óta a városban lakó fiatalember, aki a maximumot akarta kihozni alig 45 négyzetméteres lakásából. A lakásban az évek alatt felhalmozott tárgyak, kacatok hatalmas helyet foglaltak, nem hagyva optimálisan kihasználható életteret lakója számára. Ezt megelégelve fordult a lakás tulajdonosa a JPDA stúdióhoz, akik azonnal ki is tűzték a célt: létrehozni egy olyan lakást, ami rengeteg tárolójának köszönhetően elrejti a nem kívánt kupit és funkcionálisan leválasztja a különböző helységeket egymástól – a konyhát, hálót, nappalit, és a dolgozórészt.

Mindemellett persze szem előtt tartották, hogy a lakás modern letisztultságot, természetességet és fiatalosságot tükrözzön.

Ez lett belőle:

EVillageStudio_02

EVillageStudio_06

EVillageStudio_03

EVillageStudio_04

EVillageStudio_08

EVillageStudio_13

EVillageStudio_11

EVillageStudio_12

EVillageStudio_16b

EVillageStudio_18

Először nem teljesen értettem, hogy mindez hogy fért el és mi a pontos elrendezés, de nézzétek csak, így már minden világos:

oneway-11-7-08

Forrásom a JPDA stúdió honlapja.